Udskriv

Kære medlemmer

 

Grundet omstændighederne kan vi jo ikke holde gang i vores normale aktiviteter i Erhvervsklub Køge.

Det er vi i bestyrelsen naturligvis rigtig ærgerlige over. Derfor har tænkt over, om vi kunne byde ind med nye forslag eller idéer, som alle kunne få glæde af. Vi er derfor nået frem til et nyt tiltag, som vi har døbt:

 

Gi´og ta´

 

Normalt har vi haft den politik, at vi ikke har brugt klubben til direkte at formidle varer eller tjenesteydelser hinanden imellem, men derimod dyrket netværket på en anden måde.

Men intet er jo normalt mere, og derfor prøver vi nu at skabe mere dynamik medlemmerne imellem, og dermed få gjort brug af alle gode tilbud, kompetencer, knowhow og idéer, som medlemskredsen samlet råder over.

 

Et af vores medlemmer, Bjarne Larsen fra Sense of Smell, er på banen med et flot tilbud til alle I Erhvervsklub Køge. Hos Bjarne kan man bestille certificeret godkendt dansk håndsprit til en super pris:

 

500 ml flasker med skruelåg pakket i karton med 12 stk. til kr. 59 + moms pr. flaske.

 

Kan også leveres i 5 l flasker, spørg efter pris. Alle ordrer efter ”først til mølle princippet”

Send din forespørgsel til Bjarne på  bjl@senseofsmell.dk eller ring på 21 42 38 83

 

Vi håber hermed at have åbnet for en ny mulighed, som vi ser frem til, at mange af jer vil byde ind på.

Det behøves ikke at være en konkret vare som ovenstående, men det kan lige så godt være en tjeneydelse, tilbud om rådgivning, brainstorming, eller????

 

Muligheder er mange, tøv ikke med at byde ind – omstændighederne tvinger os alle til at tænke anderledes. Send jeres forslag til Geo Lazarotti på post@teamwork-reklamebureau.dk 

Man er også velkommen til at ringe og tage en snak på 40 59 18 64.

 

Vi ser frem til at høre fra rigtig mange af jer, og husk på: Sammen kan vi

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Erhvervsklub Køge.