Udskriv

Erhvervsklub Køge ønsker alle en god sommer og inviterer til stor genforeningsfest!

 

 

 

Året 2020 har på mange måder været usædvanligt, og Coronakrisen har vendt op og ned på tilværelsen for os alle sammen. Vi er alle blevet påvirket af det, nogle mere end andre, og de fleste kan nok, hver især byde ind med noget om, hvordan vi selv har været mærket på godt og ondt.

 

Da vi jo ikke har haft muligheder for at mødes, satte bestyrelsen gang i Gi´og ta´, for på den måde at prøve på at skabe muligheder for, at medlemmerne kunne udveksle idéer, tilbud og andre gode tiltag. Det har også ført til et par enkelte nye relationer flere medlemmer imellem. Nu ser det heldigvis ud til, at det hele bliver mere normaliseret, og at vi kan mødes igen, og det vil vi gerne berette om i næste afsnit.

 

Året har jo også stået i genforeningens tegn, og det vil benytte til at lave vores egen ”Genforeningsfest”.

Vi vil fejre, at vi atter kan mødes, og ser frem til at kunne følge op på, hvordan kan vi bedst hjælpe hinanden fremover og få mest muligt ud af vores netværk. Udover dejlig mad vil vi også byde velkommen til en speciel indbudt gæst, ikke samme person som på billedet��, men en som kan være med til at sætte godt humør og god stil til ”vores Genforeningsfest”. Ikke mere herom nu, udover, at I alle skal sætte et stort kryds i kalenderen ved den 27. august kl. 17. Mere info og tilmelding kommer ca. en måned før.

 

Nu hvor kalenderen alligevel er fremme, så sæt samtidigt kryds ved den 21. september. Her samles vi til en spændende og anderledes aften, hvor vi får besøg af en politiker fra Folketinget, som vil underholde os med ”hvor skidt går det egentlig med Skat”. Det bliver et oplæg af både oplysende og underholdende karakter om det danske skattesystem og dets problematikker helt inde fra maskinrummet. Undervejs krydres det hele med en underholdende quiz. Yderligere information kommer senere.

 

Til sidst vil vi i bestyrelsen i Erhvervsklub ønske alle medlemmer en god og sikker sommer, og vi ser frem til at mødes igen ved de nævnte arrangementer senere i 2020.